. China Super Strength UHMWPE 12 Strands Synthetic Winch Rope for ATV UTV SUV Truck Produsen lan Supplier |Scion

Kekuatan Super UHMWPE 12 Helai Tali Winch Sintetis untuk ATV UTV SUV Truk

Katrangan singkat:

Bahan tali yaiku serat UHMWPE, sing nuduhake serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur, serat paling kuat ing donya.Kanthi nggunakake serat UHMWPE, ekstensi tali winch kita duwe kekuatan patah maksimal 20,500 kilogram, sing luwih kuwat tinimbang tali kawat konvensional.
Dibandhingake karo tali kawat tradisional, tali winch sintetik kita bisa didandani ing lapangan kanthi darurat kanthi teknik braiding sing tepat kanggo njamin keamanan maksimal.
Kekuwatan lan daya tahan: Loro-lorone ujung duwe lengen pelindung sing nglindhungi tali winch saka panas banget, abrasi, radiasi UV lan karat.Akibaté, produk kasebut nduweni umur layanan sing dawa banget.
Kajaba iku, fitur self-tensioning unik mbantu kanggo ngamanake tali kuwat kanggo drum winch, malah kanggo instalasi lan nduwurke tumpukan.Ing sisih liya, bobote 2 kg lan gampang dibuwang.
Iku cocok kanggo paling winches listrik kanggo kendaraan sarana olahraga, jeeps, Truk, ATVs, transporter tujuan umum, etc. Bisa digunakake ing kahanan nemen kayata kadhemen, panas, angin lan udan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

jeneng produk:Tali Winch Sintetis Kab
Ukuran produk:26,92 x 24,89 x 18,03 cm;2 Kilogram
ukuran:12 mm
Bobot barang:2 kg

warna:Siber.Ireng, Biru, Oranye, Abang (Customizable)
Bahan:Uhmwpe
Kekuwatan Breaking Maksimum:20.500 pon
Suhu operasi:≤ 80 ℃

Kaluwihan produk

1. Bahan kualitas dhuwur: digawe saka daur ulang stainless steel, gesper aluminium, pancing baja G70 lan rong ujung lengen pelindung.Winch iki digawe saka serat poliethelin bobot molekul dhuwur, bisa tahan kahanan ruangan abot.
2. Rugged lan aman: karo 12 untaian ngalangi, 61 cm ireng lan 299,7 tutup protèktif kanggo kekiatan.
3. Anti banyu: Kapadhetan serat UHMWPE yaiku 0.97-0.98g / cm3, bisa ngambang ing permukaan banyu.
4. Anti-UV lan Kekiatan: Tahan kanggo radiasi ultraviolet, anti-neutron lan γ-ray, panyerepan energi spesifik sing dhuwur, konstanta dielektrik sing kurang, tingkat transmisi gelombang elektromagnetik sing dhuwur.
5. Alat serbaguna: Tali sintetis iki bisa digunakake kanggo nylametake lan nylametake ing lingkungan sing angel, kayata salju, pantai, dalan gunung sing lendhut, lan liya-liyane. uga cocok kanggo winching paling jinis kendaraan.

Aplikasi Produk

8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • .