. China 10mm Outdoor Climbing Safety Rope karo Carabiner kanggo Hiking Mountaineering、 Rescue Produsen lan Supplier |Scion

10mm Outdoor Climbing Safety Rope karo Carabiner kanggo Hiking Mountaineering, Rescue

Katrangan singkat:

Tali panjat kita digawe saka poliester lan bahan polipropilena kekuatan dhuwur.Kuwat lan awet, resistance abrasion apik, set braided kuwat lan umur layanan dawa.Safety dijamin.
Tali safety ngliwati macem-macem tes tensile, gaya tarik tunggal, gaya tensile circumferential, gaya genggeman, lan liya-liyane. Kualitas kasebut dipercaya.Daktilitas tali kawat statis kurang, bisa nyuda bebaya safety sing disebabake dening peregangan tali kawat.Bobot entheng nanging dhuwur kekuatan, ukuran moderat, gampang digulung lan gampang dijaga rapi.
Kajaba iku, tali kita kalebu 13 inti batin, saben ana telung untaian.48 spools sabenere braided.Iki ditenun kanthi presisi dhuwur, ora nyerep banyu, cukup alus, nduweni adhesi sing kuat lan tahan abrasi.Iku ora gampang kanggo bantal lan njaga fungsi rem apik.
Ana macem-macem aplikasi, kayata pendakian gunung, camping, hiking, downhill, aksesoris crane, prahu, caving, fishing, engineering, extension pangayoman penggalian, uwal, slamet geni, panggantos, lan uga cocok banget kanggo pets.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk:Pendakian Tali Statis
Bahan:polyester dikiataken kabel.
diameteripun:8mm, 10mm, 12mm, 14mm (Disesuaikan)
Gunakake:gunung, climbing, camping, rescue, dhuwur dhuwur, relief, climbing wit, etc.

Untaian inti:48. (Customized)
dawa:10m,15m,20m,30m,50m (Disesuaikan)
Daya sing ditrapake:800KG, 1000kg, 1500kg, 1800kg (Disesuaikan)
warna:Ireng, Abang, Biru, Oranye (Customized)

Kaluwihan produk

1. Digawe saka tenunan polypropylene kualitas dhuwur, kang kuwat, awet lan nyandhang-tahan.
2. High-end mesin jahit, tightly dirajut, nglukis rajutan.
3. 13 Dhuwur kekuatan lan sabenere braided inti batin
4. 48 spindles struktur dirajut, lan kulit njaba tightly dirajut, tektur cetha, kang akeh ngurangi tingkat slip kulit njaba tali kita kanggo kurang saka 0,05%
4. Kokoh lan awet stainless steel carabiner.The struktur barbed saka carabiner punika stiffer lan ora tiba mati gampang nalika kunci buckled.Lan bagean puteran luwih kenthel tinimbang sirah ngunci biasa, lan uga banget Gamelan kanggo muter, kang trep kanggo nggunakake.
Tali ruangan kualitas dhuwur iki minangka hadiah sing sampurna kanggo para petualang ruangan ing urip sampeyan.

Aplikasi Produk

308922755543632915
782520227325289895

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    .