. China Reflective dog Car Seat Belt Produsen lan Supplier |Scion

Sabuk pengaman mobil asu reflektif

Katrangan singkat:

Sabuk asu kita bisa nambah safety kanggo sampeyan lan kewan.Iki digawe saka nilon ultra-kuwat lan bagean logam sing kuat.Sabuk asu bisa nglindhungi kanca sikil papat lan sampeyan bisa nyopir kanthi aman tanpa gangguan!Tali reflektif bisa njaga kewan sampeyan katon ing wayah wengi.
Kapindho, sabuk pengaman pas karo kunci standar, carabiner sing kuat ing sabuk asu.Timbal asu sing bisa diatur kanthi dawa (60-80 cm) menehi kebebasan gerakan sing optimal kanggo asu, sing cocog kanggo asu cilik, medium lan gedhe.Lan sabuk asu gampang pas karo kabeh model mobil standar.
Apa maneh, penyerap kejut Elastis nyerep pasukan sing kuat nalika rem dadakan utawa kacilakan mobil, nalika kejut saka kacilakan, unsur elastis ing tali nyegah asu sampeyan ora cilaka lan nyerep kejut kanthi alon, lan nggawe rem luwih nyaman kanggo asu.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

jeneng produk:Sabuk pengaman mobil asu reflektif
Ukuran produk:‎80 x 2,5 x 1 cm;
Bobot:110 gram
warna:Ireng, biru utawa bisa disesuaikan
Logo:Logo Custom Ditampa

Bahan:Nilon, anyaman nilon reflektif lan hardware logam
Pola:belang
Bahan:Nylon
Fitur:Eco-loropaken, Awet lan Kuwat

Manfaat Utama

1. Tansah asu aman lan metu saka alangan nalika sampeyan lagi mencet dalan bebarengan.
2. Luwes supaya sampeyan bisa nemokake dawa sing sampurna kanggo asu, plus penyerap kejut bungee mbantu njaga asu sampeyan.
3. Loro gesper mobil, salah siji klik menyang gesper sabuk pengaman utawa nyambung jangkar safety utawa latches bagasi.
4. Klebu carabiner nempel ing sembarang sabuk asu.
5. Universal pas kanggo paling kendaraan.

Aplikasi Produk

1
866198701342999743

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    .