Babagan awake dhewe

pexels-zak-bentley-2924738(1)

Hangzhou Scion Ropes&Webbings Co., Ltd.

Wiwit didegaké ing 2012, Hangzhou Scion Ropes & Webbings Co., Ltd. wis spesialisasi ing Manufaktur kualitas dhuwur lan fungsi tali lan turunan webbing kanggo meh 10 taun.

Dadi perusahaan industri terpadu kemampuan R&D, Pabrik lan perdagangan, Scion wis implementasine lengkap Manajemen komputer anti-modern, kang bisa temen maujud baris standar lan ngelmu produksi.

Ana macem-macem fungsi khusus produk kita: Ultra-kuwat, Fire Resistance, High-temperature Resistance, Cut Resistance, UV Resistance, Anti-statis, Conductive, Luminous, Reflektif, Warna Ganti lan ing.

Produk kasebut bisa digunakake ing pirang-pirang kahanan kaya proteksi geni, proteksi Safety, Rescue, Manufaktur Industri, Tugas Samudra, Olahraga Luar Ruangan, Peralatan Olahraga, Panggunaan Pet, lsp.

Kabeh baris produksi strictly tumindak nganti ISO9001: Manajemen kualitas 2000, lan detceted dening badan testing pihak katelu profesional, kang kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur lan produk sampurna.

zyx1
zyx
zyx2

SCION minangka panyedhiya layanan terpadu "tali, sabuk lan kawat" kualitas dhuwur, dumunung ing XiaoShan, Hangzhou, Zhejiang, China, kanthi jembar 10 hektar kanthi area bangunan 15.000 meter persegi.Perusahaan iki dilengkapi luwih saka 200 set macem-macem peralatan produksi lan luwih saka 20 jalur produksi.Aplikasi produk kasebut kalebu aerospace, ilmu pengetahuan lan teknologi militer, teknik laut, angkat lan traksi, kapal lan yacht, mancing, nylametake ruangan, proteksi safety, darurat geni, karya ing dhuwur, uwal dhuwur, olahraga ruangan lan aplikasi liyane.

Pabrik nandheske ing kawicaksanan mbukak pabrik karo kualitas pisanan lan pelanggan paling dhuwur, lan adopts standar internasional paling anyar kanggo ngatur produksi, lan produk utama duwe tingkat kualitas nganti 97%.Dadi perusahaan industri terpadu kemampuan R&D, Pabrik lan perdagangan, Scion wis implementasine lengkap Manajemen komputer anti-modern, kang bisa temen maujud baris standar lan ngelmu produksi.Kabeh baris produksi strictly tumindak nganti ISO9001: Manajemen kualitas 2000, lan dideteksi dening badan testing pihak katelu profesional, kang kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur lan produk sampurna.

zyx4
zyx5
zyx6
zyx7

.