Kenapa Pilih SCION?

Pengalaman Produksi 10 Taun
Kanthi katrampilan profesional, peralatan produksi majeng digabungake karo manajemen ilmiah, tim produksi kita wis nggawe akeh upaya kanggo ngembangake pengalaman produksi khusus, tali, pita nganti meh 10 taun.

zyx2
zyx1

Peralatan Produksi Otomatis Lanjut
Perusahaanku duwe set lengkap benang jahitan, tali braided, lan peralatan webbing, peralatan otomatisasi canggih ora uga kanggo mesthekake yen kapasitas produksi nanging uga nambah asil, nyuda biaya mundhut sing luwih dhuwur, lan liya-liyane, lan output saben wulan rata-rata. saka 20 ton.

zyx3
zyx4
zyx5

Perlindungan Lingkungan Jaminan Kualitas Bahan Baku
Kabeh baris produksi strictly tumindak nganti ISO9001: Manajemen kualitas 2000, lan detceted dening badan testing pihak katelu profesional, kang kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur lan produk sampurna.

zyx6
zyx7

Sampel Gratis
Scion duwe macem-macem spesifikasi bahan khusus kanggo tali, conto pita, sampeyan bisa entuk conto gratis, nanging ora kalebu ongkos kirim.Sampel bisa digunakake minangka referensi proses, tes kualitas, lan uga bisa menehi solusi sing luwih disesuaikan.

zyx8
zyx9

Layanan sing disesuaikan
Ana macem-macem fungsi khusus produk kita: Ultra-kuwat, Fire Resistance, High-temperature Resistance, Cut Resistance, UV Resistance, Anti-statis, Conductive, Luminous, Reflektif, Warna Ganti lan ing.

zyx10
zyx11

Pangiriman Aman
Ana sawetara perusahaan kurir kerja sama internasional kaya FedEx, Sinotrans DHL, UPS, TNT, sing ngirim barang sing profesional, cepet, aman lan akurat menyang tujuan sampeyan.

zyx12

Layanan Sawise Sales
Penjualan panggunaan produk lan umpan balik pelanggan yaiku kita wis dadi fokus perhatian, perusahaan kita wis nggawe konsultan layanan sawise adol, kanthi cara pas wektune kanggo mangsuli pitakon sampeyan kanthi email, pendapat sampeyan bakal dadi tenaga pendorong kanggo tuwuhing kita.

zyx13

.