Kabar

  • Jinis tali safety

    Miturut bahan produksi: 1. Tali safety biasa: Tali safety jinis iki digawe saka nilon lan bisa digunakake kanggo nylametake biasa utawa pendakian dhuwur.2. Tali safety kanggo kerja langsung: Tali safety jinis iki digawe saka sutra lan sutra tahan kelembapan, sing bisa digunakake kanggo umum ...
    Waca liyane
  • Pita ana ing endi wae ing urip.Kepiye carane bisa mbedakake kualitas pita?

    Pita minangka produk tekstil.Saben uwong wis ndeleng lan nggunakake, lan umume ngubungi saben dina.Nanging, iku banget kurang-tombol lan unabashed, kang ndadekake everyone sethitik aneh kanggo iku.Konsep dhasar pita Umumé, kain sempit sing digawe saka benang lungsin lan pakan diarani pita, ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo nggunakake tali daya

    Nalika nggunakake tali daya, item ing ngisor iki perlu manungsa waé khusus: 1. Sajrone nggunakake tali, perlu kanggo nyegah gesekan antarane tali lan watu landhep lan sudhut tembok, uga karusakan ing kulit njaba lan inti saka. tali sing disebabake dening obyek landhep kayata watu tiba ...
    Waca liyane
  • Bidang aplikasi serat poliethelin bobot molekul ultra-dhuwur

    Iki amarga struktur mikro UHMWPE kanthi orientasi dhuwur lan kristalinitas sing nemtokake sifat struktur serat kasebut nduweni sifat materi sing apik banget.Properti kasebut uga nemtokake arah aplikasi.1. Lapangan Aerospace Ultra-dhuwur molekul bobot p ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka High Strength Polyester Benang

    Karakteristik benang poliester kanthi kekuatan dhuwur sing luar biasa, sing bisa diringkes kaya ing ngisor iki: 1. Benang poliester kekuatan dhuwur nduweni kekuatan dhuwur.Kekuwatan serat cendhak yaiku 2,6 ~ 5,7 cn / dtex, lan kekuatan serat kekuatan dhuwur yaiku 5,6 ~ 8,0 cn / dtex.Amarga hygroscopicity kurang, ...
    Waca liyane
  • Apa polypropylene?

    1. macem-macem Varietas serat polipropilena kalebu filamen (kalebu filamen undeformed lan filamen cacat gedhe banget), serat stapel, serat mane, serat membran-split, serat kothong, serat profil, macem-macem serat komposit lan kain non-anyaman.Utamane digunakake kanggo nggawe karpet (kalebu ...
    Waca liyane
.