Kabar

  • Carane ngadili kinerja safety saka tali nilon

    Tali nilon minangka produk filamen sing digawe saka keripik nilon.Amarga biaya produksi sing relatif murah saka tali iki lan rega sing relatif murah ing pasar, bisa digunakake kanthi akeh.Kajaba iku, tali nilon nduweni karakteristik tahan panas lan tahan abrasi, supaya tali safety cocok kanggo ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan tren pangembangan tali poliethelin

    Tali poliethelin utamané anti-karat, nyandhang-tahan, angel, anti-tuwa, kekuatan tensile, kinerja kain apik, permeabilitas online apik, umur dawa, cocok kanggo macem-macem tujuan.Ana macem-macem produk, cocok kanggo tetanèn, perikanan, akuakultur, sandhangan, sepatu, bagasi, ...
    Waca liyane
  • Ciri-ciri tali aramid

    Ciri-cirine tali aramid iku akeh banget, amarga ciri-cirine tali aramid iku akeh banget, mulane ing padintenan utawa pementasan komersial, tali aramid pancen akeh nulungi awake dhewe, amarga nduweni ciri khas.Karakteristik fungsional, saengga editor kita khusus ...
    Waca liyane
  • Apa struktur kabel nilon, tali panjat lan tali panjat lan carane njaga saben dina

    Panjat tebing minangka olahraga sing disenengi wong enom lan penggemar.Proses sing nyenengake lan kabungahan sing penting sawise tekan ndhuwur nggawe wong ora bisa ngaso.Ing panjat tebing, masalah Enron luwih dhisik.Dadi, tali climbing digawe saka apa?Apa katrampilan sing ana ing aplikasi kasebut?Pendakian...
    Waca liyane
  • Jinis tali

    Saka katun lan rami nganti nilon, aramid, lan polimer, bahan lan proses sing beda-beda nemtokake bedane kekuatan tali, elongasi, tahan karat lan tahan abrasi.Kanggo mesthekake panggunaan tali sing aman lan efektif ing safety, marine, militer, mooring, firefighting, mo ...
    Waca liyane
  • Safety ora masalah sepele, ati-ati nggunakake non-standar tali!

    Saka katun, hemp kanggo nilon, aramid, lan polimer, serat tali beda nemtokake prabédan ing kekuatan tali, elongation, resistance karat lan resistance gesekan.Supaya kanggo mesthekake yen tali bisa digunakake èfèktif ing mooring, firefighting, mountaineering, etc., iku kudu reasona ...
    Waca liyane
.