. China 4mm Tear-Tahan Nylon Paracord 550 Parachute Cord kanggo Survival, Camping lan Kerajinan Produsen lan Supplier |Scion

4mm Tahan Sobek Nilon Paracord 550 Tali Parasut kanggo Survival, Camping lan Kerajinan

Katrangan singkat:

Paracord 550 digawe saka nilon, kalebu 9 inti jero, sing saben-saben dipintal liwat telung lapisan nilon.Kulit njaba paracord digawe saka bolong seri 32.
Paracord dawane 30 meter lan diametere kira-kira 4 mm.Bisa gampang dipotong kanggo ukuran sing cocog karo macem-macem skenario panggunaan.Macem-macem warna sing cocog karo kabutuhan sampeyan kanggo nggawe proyek paracord sing beda.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

jeneng produk:Tali paracord nilon
Kekuatan putus minimal:550 lb
Benang inti:9 Helai Inti, nilon telung lapis bengkok, struktur sarung luar dikepang 32/1

warna:10 warna lan bisa disesuaikan
Total dawa:4m, 10m, 15m, 20m, 30m, 50m, 100m (selaras)
diameteripun:bab 4mm

Multiguna:Paracord Reflektif minangka cara sing apik kanggo nambah refleksi menyang produk Paracord sing digawe utawa supaya tetep ana ing kahanan kaslametan lan safety.Tracer reflektif mbantu nggawe warna katon nalika cahya disorot ing setelan sing luwih peteng

550 paracord bisa tahan bobot 280 kg.Kulit njaba sing dikepang 32 njamin kekuwatan lan daya tahan.
Senadyan beban pecah sing dhuwur, diameter universal tali iki yaiku 4 mm (bisa disesuaikan) lan sampeyan bakal nampa tali tahan luh sing uga serbaguna nanging uga gampang diangkut.Dawane universal yaiku 30 m.
Saliyane kekuatan tarik lan daya tahan sing wis kabukten, nduweni kuwalitas tambahan minangka anti-jamur, anti-karat lan anti-UV luntur, sing ndadekake tali pilihan sing paling dhuwur.
Produk iki sampurna kanggo nyiapake utawa aksesoris macrame kanggo penggemar DIY.Cut menyang ngudani kanggo nyudo lashing tarpaulin, Lebokake gagang piso, nyimpen untaian ing tas darurat kanggo tourniquet cepet utawa ing peralatan mburu kanggo gampang njaluk matèni amba, lan ngamanake sembarang jarak gedhe karo.Gunakake carabiner utawa pancing, dasi tas bear, laku simpul utawa masang langsir panel karo kidang.Yen kaslametan ora dadi masalah, gunakake kanggo nyumerepi pot kembang utawa kepangan dadi rantai paracord, gelang, lanyard.malah sabuk, nyumerepi baris ngumbah utawa nyetel payung Patio.

Aplikasi Produk

5
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    .