. China Dog Lead Produsen lan Supplier |Scion

Anjing Timbal

Katrangan singkat:

Timbal asu kita digawe saka tali panjat nilon diameter 1/2 inci, desain lapisan anti-cokotan dhuwur sing unik ing jero, ketebalan meh 2x saka jinis tali sing padha.Bobot mung 0,5 kilogram, entheng lan cukup kuat kanggo asu cilik, medium lan gedhe.We digunakake kualitas dhuwur-kinerja klip alloy seng, dites kanggo tahan impact langsung saka 400 pound;Desain swivel 360 derajat nyedhiyakake aman lan ora nduwurke tumpukan gratis kanggo asu, supaya sampeyan bisa mlaku asu tanpa kuwatir.Miturut umpan balik pelanggan, kita sijine pad EVA sing alus lan kuat ing gagang.Nangani empuk alus njamin sing lenggah mulyo ing tangan nalika ngontrol asu lan nglindhungi tangan saka kobong.Ora kaya benang reflektor tunggal sing murah lan murah, timbal asu kita nggunakake benang reflektor dobel sing luwih akeh supaya sampeyan aman lan katon nalika sampeyan lunga ing wayah sore.Sampurna kanggo panggunaan saben dina: 5 ft minangka dawa sing cocog kanggo njaga asu sampeyan gratis lan dikontrol.Sampeyan bisa lumaku Labrador Panjenengan, Golden Retriever, French Bulldog, Pitbull, German Shepherd utawa asu liyane kanggo lumaku mulyo ing taman utawa ing deso kanggo nggawe mlaku kesenengan nyata!


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ukuran:1,5m
werna:Ireng, Abang, Biru, Ungu lan bisa disesuaikan.
Bahan:Nilon, seng EVA logam

Ukuran Item: 25.9 x 17 x 4.1 cm
Bobot:285 gm

Aplikasi Produk

2
61IKYUwE4DL._AC_SL1001_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    .