. China 4mm Reflective Guy Ropes karo Aluminium Rope Tensioner kanggo Tenda, Tarpaulin, Produsen Camping lan Supplier |Scion

4mm Reflektif Guy Tali dengan Aluminium Tali Tensioner untuk Tenda, Terpal, Camping

Katrangan singkat:

Penambahan sutra reflektif nambah visibilitas ing wayah wengi.Titik-titik kasebut minangka filamen reflektif sing bisa dibayangke ing sangisore lampu ing wayah wengi, lan sampeyan ora bakal lelungan ing wayah wengi.
Lumahing tali angin digawe saka poliester lan krasa alus.Bahan ing njero digawe saka nilon kualitas dhuwur, sing kuwat banget lan tahan lama.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

jeneng produk:Tali Guy Reflektif
Warna kanggo Pick:Ireng, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Coklat, lsp.

diameteripun:Dia.2-8 mm
dawa:4m, 10m, 15m, 20m, 50m, 100m, lsp.

Tali kasebut digawe saka nilon lan aluminium kanthi kekuatan dhuwur, tahan korosi lan ora gampang deform sanajan ing cuaca sing atos. Kanthi kabel reflektif, njamin wong sing kemah bisa ndeleng visibilitas sing luwih apik lan luwih aman ing pinggiran kutha utawa ing wayah wengi.
Lan karo tensioner telung bolongan, sing bisa nyetel dawa tali kanggo kabutuhan.Pisanan pass siji mburi tali liwat daur ulang lan simpul, banjur melu tali kanggo dawa dikarepake lan bunder tali menyang daur ulang kanggo nyepetake iku.sampeyan bisa nyetel dawa tali kanggo cocog karo kabutuhan.
Uga bisa digunakake kanggo ngumbah garis lan ikatan materi.Tali wong becik kanggo macem-macem tujuan, sampurna kanggo kemah gunung, hiking, mancing, mburu lan kegiatan ruangan liyane.Sampurna kanggo atlit ruangan.

Kaluwihan produk

1.Awak tali bunder banget lan dirajut kanthi rapet.
2. tekstur lumahing banget rinci, lan resistance nyandhang cukup apik.
3.Sawise kerep gesekan, iku ora lint lan pemain penting kanggo pemain ruangan.
4. Tekstur hard, intensitas dhuwur, lan padhang.
5. Ing wayah wengi, bisa digunakake minangka tali camp kanggo èfèktif nyegah tali saka hanging lan Mudhun.
6. Iku uga gampang kanggo dikonfirmasi nalika sampeyan ana ing basis nylametake.
7. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo dasi gagang, nggawe tali, utawa Laces, utawa traps, utawa papan perlindungan.
8.Utawa nganggo konco tas ransel, kang bisa èfèktif pituduh kanca lan mobil konco ing kondisi kurang cahya ing wayah wengi kanggo nambah safety.

Aplikasi Produk

2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • .