. China High Strength UHMWPE braided Rope kanggo Dhuwur Work, Fire Ladder, Tree Climbing, Rescue Equip Produsen lan Supplier |Scion

Tali Kepang UHMWPE Kekuwatan Dhuwur kanggo Pekerjaan Dhuwur, Tangga Kebakaran, Panjat wit, Peralatan Penyelamat

Katrangan singkat:

UHMWPE, uga dikenal minangka serat PE berkekuatan dhuwur, minangka salah siji saka telung serat berteknologi tinggi (serat karbon, aramid lan serat UHMWPE) ing donya saiki, lan uga minangka serat paling angel ing donya.Sawijining "cahya minangka kertas, hard minangka baja", kekuatan punika 15 kaping baja, saka serat karbon lan aramid 1414 (serat Kevlar) nanging uga kaping pindho luwih dhuwur, saiki bahan utama kanggo Pabrik rompi anti peluru.
Tali kita ana ing 100% kabel UHMWPE kanggo kekuatan maksimal nanging bobot entheng, sing dadi pilihan sing apik kanggo macem-macem aplikasi sing abot, kayata layangan raksasa, koper bear, pendakian utawa rigging, aksesoris.
Tali UHMWPE kita minangka panggantos paling apik saka tali baja tahan karat tradisional, bobot entheng, gagang gampang, kekuatan dhuwur, luwih aman.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

1, kekuatan spesifik dhuwur, modulus spesifik dhuwur.Kekuwatan spesifik luwih saka sepuluh kaping salib-bagean saka kawat baja padha, modulus tartamtu nomer loro mung kanggo serat karbon khusus.
2, Kapadhetan serat kurang, Kapadhetan punika 0.97-0.98g/cm3, bisa ngambang ing lumahing banyu.
3, elongation kurang ing break, karya patah, nduweni kemampuan kuwat kanggo nresep energi, lan kanthi mangkono wis resistance impact pinunjul lan resistance nglereni.
4, Tahan kanggo radiation ultraviolet, anti-neutron lan γ-ray, panyerepan energi tartamtu dhuwur, pancet dielektrik kurang, tingkat transmisi gelombang elektromagnetik dhuwur.
5. Tahan kanggo korosi kimia, tahan abrasi, lan umur lentur sing dawa.
6. Kapadhetan: 0.97 ~ 0.98g/cm3.Kapadhetan luwih murah tinimbang banyu, bisa ngambang ing banyu.
7. Kekuwatan: 2.8 ~ 4N/tex.
8. Modulus: 91 ~ 140N/teks.
9, Impact panyerepan energi saklawasé pindho saka serat para-aramid, resistance nyandhang apik lan koefisien gesekan cilik, nanging titik leleh ing kaku mung 145 ~ 160 ℃.

Aplikasi Produk

2-1
2-2
2-4
ghulhuilh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • .