Carane ngenali webbing kualitas dhuwur

Yen sampeyan wis sesambungan karo webbing kanggo dangu, sampeyan duwe wektu dawa lan pengalaman liyane.Sampeyan bisa ngrasakake pro lan kontra saka webbing kanthi ngrasa.Cara ndeleng webbing iki salah.Kepiye cara ngenali webbing sing berkualitas tinggi sing bener?

Kaping pisanan, priksa manawa tekstur webbing salah, lan ukuran teks pola kasebut bener.Apa efek saben gambar lan teks padha karo versi asli utawa gambar asli, iku ateges sing pita ditenun uga, amarga bisa nyukupi kabutuhan customer saka gambar lan teks.

Kapindho, katon ing werna pita, werna umume pilihan saka werna.Perbandhingan warna ing kene adhedhasar nomer warna asli.Ora ana panjelasan khusus babagan iki, lan kita mung bisa ngandelake pertimbangan sensori.Nanging, yen werna dicocogake biasane, bakal ana lampu pencocokan werna profesional kanggo cocog werna.Yen sandhangan, D65 biasane digunakake.cahya sing cocog karo warna

Deleng maneh rasa webbing, gagang anyaman minangka konten penting sing digunakake kanggo ngenali kualitas webbing.Secara khusus, respon psikologis kanggo raos ndemek webbing kanthi tangan, amarga macem-macem jinis webbing, kualitas webbing uga beda, lan rasa webbing uga cukup beda.Rasa tangan nduweni aspek ing ngisor iki: 1. Apa awak webbing kaku lan longgar;2. Lumahing webbing alus lan kasar;3. Softness lan atose saka webbing;4. Kekandelan anyaman;6 Apa kabeh webbing lurus lan ora mlengkung

Pungkasan, kita kudu nyoba tingkat perlindungan lingkungan saka webbing.Umume, syarat perlindungan lingkungan saka webbing saka macem-macem bahan beda-beda.Kita kudu pindhah menyang agensi testing sing ditunjuk kanggo nyoba standar perlindungan lingkungan saka wektu kanggo wektu miturut kabutuhan pelanggan!


Wektu kirim: Aug-20-2022
.