Apa bedane benang jahit lan benang sulaman?

Sandhangan ing awak kita diprodhuksi dening akeh produk tekstil, sing mesthi kudu digandhengake karo sawetara jarum tekstil.Benang jahitan yaiku benang sing dibutuhake kanggo produk rajutan.Utas jahitan bisa dipérang dadi benang jahit katun, benang katun murni, benang jahit poliester, benang jahit poliester-katun lan benang jahit nilon miturut bahan mentahan sing beda.Benang jahitan nggunakake serat poliester murni minangka benang.Bahan mentahe luwih akeh.Produksi benang jahit poliester kudu ngliwati enem proses yaiku blowing, rolling, carding, splicing, roving, spun yarn, plying, lan twisting.Benang sulaman yaiku benang sulaman sing digawe saka serat alam utawa serat kimia kanthi cara muter.Akeh wong ora bisa mbedakake benang jahitan lan benang sulaman.Ayo kula introduce prabédan antarane loro.

1. Benang sulaman yaiku benang sulaman sing digawe saka serat alam utawa serat kimia kanthi cara muter.Ana akeh jinis benang sulaman, sing dipérang dadi sutra, wol, benang sulaman katun miturut bahan mentah.Benang jahitan nuduhake benang sing digunakake kanggo jahitan bahan tekstil, plastik, produk kulit lan buku jahit lan majalah, lan liya-liyane. Nduwe karakteristik sewability, daya tahan lan kualitas penampilan.Benang sulaman utamane estetis, daya tahane ora apik kaya benang jahit.

2. Benang jahitan nuduhake benang sing digunakake kanggo njahit bahan tekstil, plastik, produk kulit lan buku jahitan lan majalah.Benang jahitan ditondoi kanthi sewability, daya tahan lan penampilan kualitas.Miturut tujuane, dipérang dadi benang jahitan, benang sulaman, benang industri, lan liya-liyane, lan klasifikasi umum dipérang miturut bahan mentah: benang jahit serat alam, benang jahit serat sintetik lan benang jahitan campuran.Luwih akeh benang nggunakake serat poliester murni minangka bahan mentah.

Benang sulaman utamane ayu, daya tahane ora apik kaya benang jahit.Ing cendhak, saben duwe kaluwihan dhewe, gumantung saka materi.Ing ndhuwur iku bedane benang jahit lan benang sulaman sing disusun dening Xiaobian, muga-muga bisa migunani kanggo kabeh wong!Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan benang jahit, luwih dhisik mbayar manungsa waé menyang situs web kita!


Wektu kirim: Aug-15-2022
.