Apa gunane anyaman ing urip?

Apa iku webbing?Minangka bahan tambahan saka webbing, iku nduweni peran penting ing akeh produk, apa iku estetis utawa fungsional, lan iku indispensable kanggo webbing.Pita digunakake dening perusahaan ing departemen manajemen sandhangan, sepatu, tas, industri, pertanian, pasokan militer, keamanan lalu lintas lan industri liyane ing China.Ing taun 1930-an, nyulam diprodhuksi dening bengkel tangan, nggunakake katun lan benang minangka bahan mentah.Sawise madegake China, ekonomi pasar bahan mentah kanggo webbing wis mboko sithik dadi masyarakat berkembang.Perusahaan, kayata nilon, vinylon, polyester, polypropylene, spandex, viscose, lan liya-liyane, wis mbentuk teknologi manajemen informasi kanggo proses produksi ing telung kategori: tenun, nyulam lan nyulam.Kain duwe struktur penting kayata tenunan polos, tenunan kepar, tenun satin, jacquard, lapisan ganda, multi-lapisan, tubular lan perusahaan gabungan.

Pita warna: Ana rong jinis utama pita tenunan lan rajutan.Pita, utamane pita jacquard, meh padha karo teknologi label kain, nanging garis bujur label kain tetep, lan pola kasebut diwakili dening weft;Nanging, benang weft dhasar perusahaan pita tetep, lan pola desain diwakili dening benang warp, nggunakake mesin cilik.Saben jinis, produksi, threading lan imbuhan saka machine learning nasional bisa njupuk wektu dawa, lan riset ing efficiency karya ora dhuwur.

Minangka fungsi sistem manajemen utama, webbing minangka hiasan, lan sawetara sing fungsional.Contone, pita kanggo mbungkus hadiah, pita kanggo dekorasi wit Natal, sabuk pengaman mobil kanthi fungsi safety, lan liya-liyane Pita iki ora mung nduweni bedane warna, nanging uga bisa nyithak macem-macem karakter lan pola.Ing cendhak, padha duwe macem-macem gaya lan werna sugih, lan malah bisa selaras miturut pola dhewe.


Wektu kirim: Nov-09-2022
.