Gunakake cara tali geni

Pisanan, golek titik sing tetep.
Nalika uwal, manawa kanggo ndandani tali uwal ing obyek tetep ing kamar.Yen ora ana obyek tetep ing kamar, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo milih furnitur abot kanggo ndandani, supaya ora didorong dening bobote dhewe.Nalika mbenakake tali, kudu dicathet yen piranti kasebut kudu cedhak karo loteng, lan ora ana alangan sing protruding.Iki kanggo nyegah tali kasebut dawa banget lan dipotong.
Kapindho, cara lan cara kanggo mecah jendhela.
Nalika jendhela disegel lan ora bisa dibukak, sampeyan kudu menehi perhatian marang cara lan cara kanggo mecahake jendhela kanggo nyegah kaca kasebut cilaka dhewe;Nalika mecah jendhela, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo pas wektune nangani pecahan kaca saka jendhela kanggo nyegah dhewe saka babras, lan uga nyegah tali uwal saka bejat amarga gesekan antarane tali uwal lan kaca.
Katelu, cara nggandheng tali luput ora bisa uwal kanthi cara naleni slipknot.
Nalika urip kanggo uwal, kita bisa dicekik amarga panggunaan sing ora cocog, mula ora bisa lolos kanthi slamet.Sampeyan bisa dasi simpul dobel angka-wolung ing salah siji ujung tali, sijine simpul dobel angka-wolung simpul menyang kunci Meilong lan ngencengi kunci Meilong.Tujuan saka simpul angka ganda yaiku kanggo nggawe gelung tali sing tetep.Sanalika tali kasebut dilipat dadi setengah lan diikat ing simpul angka wolu, simpul angka wolu kaping pindho dibentuk.Dasi simpul splay ing bagian tengah tali, banjur benang sirah tali liwat daur ulang tali saka arah ngelawan ing sadawane simpul;Sampeyan uga bisa kanggo ngrampungake dobel angka-wolung knot.Cara iki bisa digunakake kanggo ngikat tali menyang obyek liyane, sing trep banget.Amarga simpul splay pindho duwe kaluwihan saka toleransi kuwat lan firmness, iku banget dipercaya ing safety;Asring digunakake minangka simpul nylametake dening para pendaki gunung.
Kaping papat, kepiye carane bisa nyambungake awake dhewe karo tali?
Cara paling apik kanggo nyambungake tali karo dhewe yaiku nggunakake sabuk pengaman.Yen ora ana, gawe sabuk pengaman kanggo sementara nganggo tali sing ana ing tangan.Potong tali dawane 4 meter, bungkus ing pinggul, lan dasi simpul ganda sing rata (simpul sing umum, sing prasaja lan gampang dioperasi. Kanthi cara iki, tali kasebut ora gampang dibukak. Sanajan ujung loro kasebut ana. ditarik kanthi kenceng, tali kasebut gampang diuculi, banjur nggawe simpul sing rata kaping pindho kanthi gulung maneh, nalika nggunakake tali kanggo mudhun, sampeyan kudu nggatekake nyebarake sikil, nglebokake tembok, lan alon-alon ngirim tali. Aja geger.


Wektu kirim: Nov-15-2022
.