Cara kanggo milih nilon kekuatan dhuwur?

Ing kahanan sing ditemtokake, kemampuan benang kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk jahitan sing apik nalika njaga sifat mekanik tartamtu, sing diarani sewability, minangka indikator lengkap kanggo ngevaluasi kualitas jahitan.Miturut bahan, kekandelan, struktur, warna, gaya jahitan, peralatan jahitan utawa sarana saka materi sing bakal dijahit, pilih jinis lan spesifikasi jahitan lan jarum.Umumé, prinsip ing ngisor iki bisa ditindakake:

1. Selaras karo karakteristik kain

Bisa njamin keseragaman tingkat penyusutan, tahan panas, tahan abrasi, daya tahan, lan sapiturute, lan supaya ora nyusut amarga beda banget antarane benang lan kain.Umume, benang tipis digunakake kanggo bahan alus lan tipis kanthi jarum cilik, lan benang kandel digunakake kanggo bahan sing atos lan kandel, sing dilengkapi jarum gedhe.

2. Koordinasi karo peralatan jahitan

Mesin lockstitch nggunakake jahitan tangan kiwa, sing bisa bengkong nalika jahitan kanggo njaga kekuatan jahitan.

3. Selaras karo wangun jahitan

Mesin jahit tas (stretch) nggunakake benang katun alus, bahan jahitan ora gampang rusak lan kerut, lan jahitan rantai apik lan nyaman.Jahitan kaping pindho kudu nggunakake jahitan kanthi ekstensibilitas sing apik.Jahitan crotch lan jahitan pundhak kudu nggunakake jahitan sing kuat.Jahitan bolongan kudu dadi jahitan sing awet.

4. Selaras karo jinis sandhangan

Sandhangan khusus, kayata sandhangan elastis, kudu nggunakake benang nilon elastis, lan sandhangan anti geni kudu nggunakake benang kanthi kekuatan dhuwur kanthi perawatan tahan panas, tahan api lan anti banyu.


Wektu kirim: Aug-12-2022
.