Cara milih benang jahitan poliester sing apik?

Benang jahitan poliester minangka jinis benang jahit sing akeh digunakake ing pasar sandhangan.Wis akeh kaluwihan, kayata kekuatan dhuwur, resistance nyandhang apik, resistance karat lan seri kaluwihan, supaya iku digunakake digunakake ing kain katun, serat kimia Lan kain campuran, sewing, polyester sewing thread bisa ngandika Occupy posisi utama. ing pasar benang jahitan, uga bakal ana macem-macem benang jahitan poliester ing pasar, dadi kepiye carane milih benang jahitan poliester sing apik?
benang jahitan poliester
1. Bahan benang kudu dadi bahan mentah sing mumpuni kanggo mesthekake yen poliester memenuhi standar.
2. Pira joints sing diprodhuksi nalika nggawe benang, apa twist, kekandelan benang jahit, lan jumlah hairiness.Utas jahitan sing diasilake nduweni kekandelan seragam, ora ana jamming, benang terus-terusan, tahan suhu dhuwur, kurang rambut lan kualitas apik.
3. Apa kekuatan tarik kabel bisa nyukupi kabutuhan kita.Benang jahitan tahan gesekan, ora bengkok, tegangan dhuwur, lan kualitas dijamin.
4. Werna ora diidini, ora kabeh.Ana ewonan benang jahitan saka macem-macem warna, lan bedane warna uga dadi masalah sing ora bisa diabaikan.Werna kasedhiya, werna padhang, ora ana prabédan werna, proses mbenakake werna, fastness werna dhuwur, ora luntur werna, bisa disesuaikan miturut kabutuhan, lan nyedhiyani conto.
5. Apa garise wis garing, amarga yen garise teles, gampang dibentuk, lan angel digunakake nganti suwe.Pilih grosir saka manufaktur, produksi siji-mandeg lan barang dodolan, masalah kualitas produk bisa bali, lan sawise-sales dijamin.


Wektu kirim: Aug-17-2022
.