Sifat apik saka Tali Aramid

Ing taun anyar, tingkat technical produksi industri ing China wis terus-terusan apik.Ing jumlah informasi sing saya tambah, pangembangan industri tali aramid ing China tansah dadi fokus perhatian kita.Bahan tekstil lan mesin tekstil kita wis maju banget.Sampeyan bisa uga mikir yen industri tekstil mung bakal mengaruhi bahan, lan kita ora duwe sandhangan.Munculé teknologi tekstil ora mung mengaruhi nyandhang sandhangan kita, nanging uga industri kita.Ayo goleki sifat-sifat tali aramid.

Sifat mekanik sing apik, polimer fleksibel ing antarane tali aramid lan serat, kekuatan patah sing luwih dhuwur tinimbang poliester umum, katun, nilon, lan liya-liyane, elongasi, alus lan spinnability apik, sing bisa ngasilake ukuran sing beda-beda, dimensi serat cendhak lan dawa filamen.Ing benang sing beda-beda, mesin tekstil umum ngetung kain lan kain non-anyaman, lan sawise rampung, bisa nyukupi syarat sandhangan protèktif ing macem-macem lapangan.Tali Aramid nduweni retardasi nyala sing apik, indeks oksigen sing mbatesi saka aril oksida luwih saka 28, lan ora bakal terus diobong nalika metu saka geni.

Properti tahan api saka tali serat aramid ditemtokake dening struktur kimia.Sifat kimia stabil serat aramid nduweni sifat sing apik banget, lan umume bahan kimia tahan kanggo konsentrasi asam anorganik lan suhu alkalin.Anti-radiasi Lun nduweni resistensi radiasi sing apik banget, lan kekuwatane tetep ora owah sawise iradiasi jangka panjang.

Kaya sing kita ngerteni, amarga sifat mekanik sing apik, tahan panas, tahan karat lan tahan api saka kain tali aramid, wis akeh digunakake ing bidang mobil lan penerbangan.Kita uga bisa nambani benang inti aramid kanthi cara perawatan permukaan fisik utawa kimia, lan nambah kekasaran permukaan serat aramid utawa sawetara klompok aktif ing permukaan serat, saéngga ningkatake kekuatan ikatan antarane tali aramid lan matriks.Mulane, aplikasi kain aramid bakal luwih akeh.


Wektu kirim: Nov-04-2022
.